SGP-CU bezorgt taart bij Goese zorgverleners

IMG_9981dinsdag 21 maart 2017

De gemeenteraadsfractie van de SGP-ChristenUnie uit Goes heeft zaterdag 18 maart taart rondgebracht bij verschillende zorginstellingen in de gemeente Goes. Ter gelegenheid van de Week van Zorg en Welzijn wilde de fractie een blijk van waardering geven voor al het werk dat zorgverleners doen.

De Week van Zorg en Welzijn heeft als doel om het imago van de sector zorg en welzijn te verbeteren en jongeren te motiveren om te kiezen voor een baan en/of opleiding in deze sector. De Week van Zorg en Welzijn 2017 vond dit jaar plaats van 13 t/m 18 maart.

Waardering

De SGP-ChristenUnie besloot dit jaar zorgverleners een blijk van waardering te geven. “We hebben het in de politiek vaak over de zorg, maar uiteindelijk zijn jullie degenen die het doen, we vinden het geweldig om te zien hoe daar door jullie invulling aan gegeven wordt!” De fractie bracht een slagroomtaart bij verzorgings- en verpleeghuizen en bij het ADRZ in Goes.

Fractievoorzitter Johnny Lukasse heeft veel waardering voor medewerkers in verzorgings- en verpleeghuizen: “Mooi om te zien hoe ze zich inzetten om voor anderen te zorgen, daar heb ik bewondering voor.” 

Verrast

De actie werd gewaardeerd. “Ik krijg natuurlijk wel waardering van de bewoners, maar dit is ook erg leuk.” aldus een medewerker van woonzorgcentrum Poelwijck in ‘s Heer Arendskerke. Een ander: “Erg leuk, ik ben eigenlijk wel een beetje verrast, dit krijg je niet iedere dag.” 

Volgens commissielid Jos Lukasse verdienen ze deze waardering zeker: “Ze zorgen dag in, dag uit voor onze ouderen en zieken!” 

« Terug